DİNK DAVASI

GÜNCEL Muammer Güler Dink Cinayeti'nde ifade verdi: İstanbul'a ham bilgi gelmişti

Hrant Dink Cinayeti Davası'nda, dönemin İstanbul Valisi Muammer Güler, tanık olarak ifade verdi. Güler, Dink'in öldürüleceğine dair İstanbul Emniyeti'nin bilgisi olmadığını ve kendisine de herhangi bir bilgi verilmediğini öne sürdü. Güler, Trabzon Emniyeti ve İstihbarat Daire Başkanlığını işaret etti.
GÜNCEL Dink cinayeti davası: MİT yazışmaya cevap vermedi

Hrant Dink Cinayeti Davası'nda kamu görevlilerinin yargılanmasına devam ediliyor. Mahkeme geçtiğimiz duruşmada dönemin MİT Bölge Başkanı ve 2 MİT personelinin tanık olarak dinlenmesine karar vermişti. Mahkeme MİT'e tanıklık için yazı yazdı. Ancak MİT, mahkemenin yazılarına cevap vermedi.
GÜNCEL 'Bu işin arkasında bir Trabzonlu olabilir'

Dönemin Trabzon Valisi Hüseyin Yavuzdemir, Dink cinayetini televizyondan İl Emniyet Müdürü Reşat Altay'la beraber duyduklarını ve Altay'ın kendisine ''Bu işin arkasında bir Trabzonlu olabilir'' dediğini söyledi.
GÜNCEL Dink davası tanığına bir ay hapis cezası

Dink cinayeti davasında tanık olarak dinlenen dönemin Trabzon Jandarma İstihbarat Tim Komutanı Gökhan Arslan hakkında 'tanıklık yapmaktan çekinmek' gerekçesiyle bir ay disiplin hapis cezası verdi.
GENEL Dink cinayeti davası 10 Temmuz Salı günü devam edecek

Dink cinayeti davası 10-11-12 Temmuz tarihlerinde devam edecek. Önümüzdeki hafta yapılacak duruşmalarda Mahkeme, dönemin İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları ve dönemin Trabzon Jandarma Komutanlığı’nda görevli bazı isimleri tanık olarak dinlemeye başlayacak.