CANLI BOMBA

GÜNCEL Ankara Garı iddianamesinde Beybahçe Mahallesi’nin adı bile vardı

Gaziantep'te 54 kişinin hayatını kaybettiği intihar saldırısının düzenlediği Beybahçe Mahallesi'nin ismi, Ankara Garı iddianamesinde geçiyordu. İddianamede yer alan bir belgede, mahallenin IŞİD üyelerinin olası saldırılar için istihbarat topladıkları bir bölge olduğu ifade ediliyor.
GÜNCEL Gaziantep Valisi: Canlı bomba Yunus Durmaz değil

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, hücre evine yapılan operasyon sırasında kendisini patlatan örgüt üyesinin, Ankara patlamasının faili Yunus Durmaz olmadığını söyledi. Canlı bombanın IŞİD’le bağlantısı kesinlik kazandı.
‘Hepimiz için dışarıda yabancısı olduğumuz bir cellat var’

İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğretim üyesi ve Uluslararası Travma Çalışmaları Direktörü Doç. Dr. Ayten Zara’ya bir türlü tam olarak ifade edilemeyen ruh halimizi ve ruh sağlığımızı korumak için neler yapmamız gerektiğini sorduk.
GÜNCEL Ankara katliamında iki canlı bomba da tespit edildi iddiası

Ankara’daki bombalı saldırıyla ilgili soruşturmada iki intihar bombacısının kimliğinin tespit edildiği iddia edildi. Bir bombacının kimlik tespiti için DNA eşleşmesinin sonucunun beklendiği, ikinci bombacının da kimliğinin DNA testiyle tespit edildiği öne sürüldü. İki şüpheli de 21 kişilik 'arananlar' listesinden.