BEKİR BOZDAĞ

GÜNCEL Bozdağ: Bu bir af değildir

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, denetimli serbestlik yasasında yapılan değişiklikle ilgili olarak açıklama yaptı. Bozdağ, “Bu bir af değildir” dedi. Bozdağ, düzenlemenin ayrıntılarını açıkladı.
GÜNCEL Bozdağ: Bu millete soykırım iftirası yapmak, iftiraların en büyüğüdür

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yeni yayınlanan Avrupa Parlamentosu Türkiye raporunda geçen “Avrupa Parlamentosu’nun Ermeni Soykırımı'nın 100. yılında, 10 Nisan 2015'teki kararını gözönüne alarak” cümlesine tepki gösterdi. Bozdağ, “Öte yandan Ermeni soykırım iftiralarını rapora koymak AP'nin yakın zamana kadar hiç yapmadığı bir şeydi” ifadelerini kullandı. Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır da bu ifadeler nedeniyle raporu reddedeceklerini söylemişti.
GÜNCEL Bozdağ: Zirve sanıklarının tahliyesi bizi yaraladı

Protestan Kiliseler Derneği heyeti ve Malatya’da Zirve Yayınevi’nde hunharca öldürülen Tilman Geske’nin eşi Suzanna Geske, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile bugün sabah bir görüşme yaptı. Bakan Bozdağ, “Eli kanlı katilleri neden serbest bıraktınız?” sorusuyla çok karşılaştıklarını dile getirerek “Bunu asla istemedik ve beklemiyorduk. Söz konusu sanıkların tahliyesi bizleri yaraladı” dediği belirtildi.