MEHMET BEKAROĞLU

GÜNCEL CHP'li Bekaroğlu:

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, 'Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi' yayımladığı bildiriye imza atan akademisyenler hakkında TCK'nın 301'inci maddesine göre soruşturma açıldığını belirterek "301'e verdiğimiz en meşhur kurban Hrant Dink'tir. Anadolu'da bu olaylar çok ciddi sonuçlara sebebiyet verebilir ve bunun bedelini hiçbirimiz ödeyemeyiz" dedi.
GÜNCEL Has Parti tarih oldu

AK Parti’ye katılmak için kongre düzenleyen Has Parti, kendini fesh etti. Kongrede konuşan Numan Kurtulmuş “İnandığımız değerleri bir kostüm gibi çıkartmayacağız” dedi. Has Parti’nin düzenlediği son kongreye Ak Partiye katılma kararına karşı çıkan Mehmet Bekaroğlu’da katıldı. Düzenlenen kongreye sadece Kurucular Kurulu katıldı.
GÜNCEL Müslüman aydınlar işkence hükümlüsü Ay'a karşı

İşkence hükümlüsü Sedat Selim Ay'ın terör şefi yapılmasına Müslüman aydınlar bir imza kampanyasıyla tepki gösterdiler. İşkencenin insanlık suçu olduğunun vurgulandığı metinde Ay'ın açığa alınması talep edildi. Sedat Selim Ay’ın adı 1997’de gözaltına alınan 15 kişiye işkence yapılması ve tecavüz olayında geçiyor.
GÜNCEL HAS Parti'den bütünleşmeye destek çıktı

Başbakan Erdoğan'ın, Numan Kurtulmuş'a yaptığı 'bütünleşme' davetine HAS Parti İl Başkanlarından ve Genel İdare Kurulu'ndan destek geldi. Öte yandan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ise HAS Parti ve AK Parti'nin bütünleşmesi net bir biçimde karşı çıkan HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu'nu partisine davet etti. Bekaroğlu dün il başkanlığı görevinden istifa etmişti.
GÜNCEL Bekaroğlu: 'Tüm katliamlar ırkçı nefretten doğar'

Hocalı katliamının protesto edileceği gerekçesiyle dün (26 Şubat Pazar) Taksim'de düzenlenen miting ırkçılık ve nefret söylemine boğulmuştu. HAS Parti İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu, kendisinin ve partililerin mitinge katılmalarıyla ilgili sosyal medyada doğan tepkilere cevap verdi.