DEVLET BAHÇELİ

GÜNCEL MHP'den fişleme itirafı: Elimizde 3 bin kişilik liste var

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin dün "Boğaz'da, yalılarda viskisini yudumlayıp, oyunu HDP'ye veren şerefsizler" sözlerinin ardından, Bahçeli 'nin danışmanı Metin Özkan bir televizyon programında açıkladı: “Çantamda şerefsizlerin listesi var, 3 bin kişi. Açıp burada saymayayım zamanımız kalmayabilir."
GÜNCEL Bahçeli'den doludizgin nefret söylemi: Ehl-i Salip, işgal artıkları

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Başdanışmanı Etyen Mahçupyan'ın başkanlık sistemi ve çözüm süreci açıklamalarına ırkçı ifadelerle karşılık verdi: “Bu ehli salip kadrosuna, işgal artıklarına diyorum: kuruluşunda payınız olmadığı Türkiye cumhuriyetini size yıktırmayız, böldürmeyiz.”
GÜNCEL Demirtaş: Hükümet ve Bahçeli provokasyon yaratıyor

HDP'nin düzenlediği basın toplantısından konuşan Selahattin Demirtaş, 2015 genel seçimlerine parti olarak girilebileceğinin sinyallerini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüklenen Demirtaş, genel seçimlerin ardından gündeme gelmesi beklenen başkanlık sistemine karşı olduklarını açıkladı.
GÜNCEL Adam “öldürmemişler mi?” Kutu Deresi’ne gitsin sorsunlar

Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu (AABF) ve Avrupa Dersim Dernekleri Federasyonu (FDG), Devlet Bahçeli hakkında dava açacaklarını belirterek, Bahçeli'nin zihniyetinin Dersim kıyımını yapan zihniyet olduğunu belirtti. Federasyonların basın açıklamasına eklediği Ali Çavuş'un tanıklıği ise katliamın boyutlarını bir kere daha ortaya koyuyor.
GÜNCEL Devlet Bahçeli Mahçupyan'ı hedef gösterdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakanlık Başdanışmanı Etyen Mahçupyan’ı, çözüm süreciyle ilgili açıklamaları nedeniyle hedef gösterdi: “Başbakan'ın, kalemini millet aleyhine kullanan ve Mahçupyanlığıyla tanınan danışmanı dikişi patlayan yama gibi açıldıkça açılmış, kamu düzeninin bölgede PKK'da olduğunu büyük keyifle duyurmuştur.'