ANTİKAPİTALİST MÜSLÜMAN GENÇLER

GÜNCEL Antikapitalist Müslüman Gençler'den Zeynep Eliaçık da gözaltında

14 Mayıs sabahı anarşistlere karşı düzenlenen polis operasyonlarında Zeynep Eliaçık'ın ve hayvan hakları savunucusu Yeryüzüne Özgürlük Derneği yönetici ve üyelerinin de gözaltına alındığı ortaya çıktı. İhsan Eliaçık gözaltı süresi uzatılan kızıyla ilgili olarak, 'Bana kızımın neyle suçlandığını da söylemiyorlar' dedi.
GÜNCEL Amed'in 'Anti-Kapitalist Müslüman Gençler'i

1 Mayıs'a katılan ve kendilerini Anti-Kapitalist Müslüman Gençler adıyla tanımlayan grupla benzeri mesajlar taşıyan bir başka grup da Amed'de 1 Mayıs kutlamalarındaydı. Adilmedya haber sitesinin röportaj yaptığı 'Amedli Anti-Kapitalist Müslüman Gençler', 'Amed, kapitalizmin yıkılacağı yer olabilir' arzusuyla mücadele ettiklerini söylüyor.
GÜNCEL Oral Çalışlar: Fatih-Harbiye Hattından 1 Mayıs'a İslamcılar

Oral Çalışlar yazdı: 'Türkiye değişik parçalanmalar yaşarken, ilginç birlikteliklere de sahne oluyor.' Oral Çalışlar, 'Kuran’dan kapitalizm çıkmaz' diyen İhsan Eliaçık'la Antikapitalist Müslüman gençlerin 1 Mayıs'a katılmak üzere hazırlanmasını konuştu.
GÜNCEL '1 Mayıs’a Yeni Bir Soluk Gelecek!'

Sosyal paylaşım ağlarında örgütlenen antikapitalist Müslüman gençler 1 Mayıs’a katılmak için çağrıda bulundu. İlk defa yapılan çağrıda; ''Hrantlar, Uludereliler/Roboskililer, Ceylanlar ve daha niceleri hangi suçlarından ötürü öldürüldü' demek için!(...)Katliamlarla, sürgünlerle, tehcirlerle varlıklarına kastedilen Ermeni ve Alevi yurttaşlarımızın hakkı için!' dendi.