AĞRI

GÜNCEL Dersim ve Ağrı da 'özel güvenlik bölgesi'

Kilis Valiliği’nin Suriye sınırındaki dört bölgeyi bir hafta boyunca geçerli olmak üzere ‘özel güvenlik bölgesi‘ ilan etmesinin ardından benzer bir karar da Dersim ve Ağrı için çıktı.
GÜNCEL Ağrı'daki CHP Heyeti: İstihbarat zafiyeti var

CHP 'nin Diyadin'de yaşanan çatışmayla ilgili olarak gönderdiği heyet incelemelerini tamamladı. Ağrı Milletvekili adayı Cemil Erhan, "Çözüm sürecine maalesef etki etmek bahanesiyle yapılmış gibi geliyor" açıklaması yaptı.
GÜNCEL Demirtaş'ın çağrısı üzerine CHP Ağrı'ya heyet gönderiyor

Ağrı’nın Diyadin ilçesinde yaşanan silahlı çatışmanın ardından Selahattin Demirtaş’ın Ağrı’ya heyet gönderme çağrısına CHP’den cevap geldi. Genelkurmay Başkanlığı ise bugün yaptığı açıklamada, yaralı askerleri kurtaran bölge halkına teşekkür etti.
GÜNCEL Ermenistan’dan gelen Turist kafilesi Doğu'yu geziyor

Gürcistan üzerinden Türkiye'ye gelen 11 kişilik Ermeni turist grubu minibüsle Doğu Anadolu Bölgesi'ni geziyor. Grup adına “Biz ata topraklarımız olarak gördüğümüz Ağrı Dağı'nı gezmeyi, Van ve Muş'ta da birkaç gün kalmayı planlıyoruz” diyen Mihran Mağakian, temkinli davranmakla birlikte kendilerine karşı hiçbir olumsuz tavırla karşılaşmadıklarını belirtiyor.