KİM KARDASHİAN

GÜNCEL Kim Kardashian, George Clooney derken…

24 Nisan'da gözler Yerevan’a dikilmişken, Kim Kardashian Wall Street Journal’da (WSJ) yer alan bir yandan ‘barış’ çağrısı yapıp, örtülü bir taziye dileyen ama bir yandan da inkârcılıkla bezenmiş ilan hakkında tepkisini ortaya koyan ve meramını samimiyetle aktaran bir yazı yazmakla meşguldü.
GÜNCEL Ermenistan’dan Kardashianlar geçti

Gazeteci Nune Hakhverdian: "Başta dalga geçiliyordu Kardashian’la, 'Kardashian mı soykırımı savunacak?” deniyordu, ama gelişinden sonra çok şey değişti. İnsanlar, siyasetçilerin boş konuşmalarından bıktı artık, daha canlı örnekler görmek istiyorlar.”
GÜNCEL Vatan Kim'e kalmış!

Vatan Gazetesi, Kim Kardashian'ın Ermenistan seyahatini manşete taşıdı: "Ermenistan 1915 olaylarının 100'üncü yılında umudunu 'kalçasıyla ünlü' Ermeni asıllı ABD'li TV yıldızı Kim Kardashian'a bağladı".
GÜNCEL Kim’in poposunu kutlayın!

Artık poponun yeni bir adı var: Kim Kardashian. Kardashian’ın poposu uzun yıllardır kendinden söz ettiriyordu elbette, fakat geçen hafta, Amerikalı Paper dergisinin kapaktan “İnterneti Dağıtmak: Kim Kardashian” başlığıyla verdiği Kardashian’ın çıplak pozlarıyla bu durum sonunda tescillendi.
GÜNCEL ‘Evin anahtarını sakallı adama verip geldim’

Kesab kasabası 21 Mart’tan bu yana İslami ve Türkmen grupların elinde. Kesab’da çoğunluğunu yaşlıların oluşturduğu 30 kadar kişinin kaldığı tahmin ediliyor. Bu insanlardan ikisi, muhalifler tarafından Türkiyeli yetkililere teslim edildi. 82 ve 84 yaşındaki Titizyan kardeşler, Türkiye’nin tek Ermeni köyü olan Vakıflı’da misafir ediliyorlar. Sırpuhi Titizyan, memleketinden ayrılırken evinin anahtarını kendilerini almaya gelen militanlara vermiş.