SAMATYA

TOPLUM Hamahaygagan’da hazırlıklar tamam

Dört senede bir dünyanın her yanından Ermeni gençleri spor yapmak üzere bir araya getiren ve bu yıl altıncısı düzenlenecek olan ve Hamahaygagan Olimpiyatları (Pan Armenian Games), bu yıl 2-13 Ağustos arasında Yerevan, Gümrü, Vanadzor, Eçmiyadzin, Ardaşad, Stepanakert ve Abovyan şehirlerinde yapılacak.
GÜNCEL Tehdit edilen yakınlar ifade verecek

Maritsa Küçük cinayetiyle ilgili davanın duruşmasında, sanık Narazayan’ın tehdit edildiği iddia edilen yakınlarının ifadeye çağrılmasına karar verildi. Öldürülmesinin üzerinden iki sene geçmiş olan Maritsa Küçük içinse 28 Aralık Pazar günü anma töreni gerçekleşecek.
GÜNCEL Samatya soruşturması genişliyor

Maritsa Küçük cinayetiyle aynı dönemde gerçekleşen Turfanda Aşık saldırısıyla ilgili dava açılıyor. Avukat Eren Keskin'in mahkemeye sunduğu haberi ihbar sayan mahkeme heyeti, faillerin bulunması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
GÜNCEL Samatya zanlısı Nazaryan’ın akıl sağlığı yerinde

Samatya’da 85 yaşındaki Maritsa Küçük’ü canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan Murat Nazaryan hakkında düzenlenen raporda, akıl sağlığının yerinde olduğu belirtildi. Savcının sorusu üzerine olay günü ile ilgili bilgi veren Nazaryan, “Arabanın içinde bana hap içirdiler. Hapı içtikten sonra kendimi kaybettim” dedi.