GAZTURMAN GAYAN

TOPLUM Gazturman Gayan kapılarını açıyor

Karagözyan Yetimhanesi Gazturman Gayan Yaz Kampı’nın açılış töreni bu yıl 17 Temmuz Pazar günü yapılacak. Tören öncesinde Değabağ Başepiskopos Karekin Bekçiyan’ın riyasetinde Kınalıada Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi’nde yapılacak ayini kilisenin din görevlisi Rahip Harutyun Damatyan sunacak. Gazturman Gayan Yaz Kampı’nın bahçesinde yapılacak sevgi sofrasıyla da kamp resmen açılacak.
TOPLUM Ders niteliğinde kamp kaçamağı

Bu yıl, kuruluşunun 50. yılını kutlayan Gazturman Gayan Kampı’nın ‘Özgürlük Haftası’na Berge Arabian’la birlikte konuk olduk. Dönem boyunca akıl oyunları, robot yapımı, yoga, futbol, voleybol ve badminton gibi çeşitli spor faaliyetleri ve atölyelerin yer aldığı program, yerini bolca oyuna bırakırken biz de onlarla birlikte dopdolu bir gün geçirdik.
TOPLUM Kınalı Kampı 50 yaşında

Karagözyan Yetimhanesi Gazturman Gayan Yaz Kampı, kuruluşunun 50. yılı için özel etkinlikler hazırlıyor. Bu etkinlikleri, yönetimin gelecek planlarını ve önümüzdeki yıl çıkacak olan 50. yıl anı kitabını Karagözyan Yetimhanesi Gazturman Gayan Kampı 50. Yıl Komisyonu Başkanı Najda Şadyan’la konuştuk.