MODANIN PARLAYAN YILDIZLARI

GÜNCEL Mayram Hanım’ın minik melekleri

Bir elinde bin marifet olan Mayram Topçu, Yeşilköy’deki Canik Pasajı’nda yer alan küçücük butiğinde kocaman bir dünya yaratmış. Meleklere ve onların gücüne inanan tasarımcının Angel adını verdiği sevimli dükkânına adım attığınızda, çeşit çeşit küçük kıyafetler, her biri özel tasarım olan şapkalar karşılıyor sizi.
GÜNCEL Şapka dünyasında Middleton rüzgarları

Tasarımcılarla yaptığımız söyleşilere bu hafta, abiye şapkalar tasarlayıp üreten Ayda Canlı’yla devam ediyoruz. Canlı’nın atölyesine girdiğimde, beni birbirinden renkli, eski ve yeni, iki binden fazla şapka karşıladı. Müşteri portföyünde birçok ünlü ismin yer aldığı Ayda Hanım’la, geçmişten bugüne şapka kültürü üzerine konuştuk.
TOPLUM Melisa’nın  rustik  şapkalarıyla  nostalji  rüzgarı

'Modanın Parıldayan Yıldızları' serisinin yeni bölümünde, vintage ve modernizmi sentezleyerek birbirinden farklı eklektik tarzda şapkalar tasarlayan Melisa Erkol’u tanıyoruz. Kullandığı farklı aksesuarlarıyla anılan ünlü sanatçı Bülent Ersoy için de birçok kez saç ve kıyafet aksesuarları tasarlayan Melisa’yla, helenistik dönemden esinlenen şapkaları ve saç aksesuarları üzerine konuştuk.