AK Parti ve CHP 12 Eylül davasına müdahil oluyor

Başbakan Yardımcısı Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısında 12 Eylül davasına müdahil olunması kararı alındığını bildirdi. Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında konuşan Arınç, 'Bu davaya müdahil olunması kararı verildi' diye konuştu. Öte yendan CHP de davaya müdahil olmak için başvuru yapacak.

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Başbakanlık Merkez Bina'daki toplantı sonrası Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısında 12 Eylül davasına müdahil olunması kararı alındığını bildirdi.

Öte yandan CHP'de, 12 Eylül davasına müdahil olmak için yarın başvuruda bulunacak.
 
AK PARTİ DAVAYA MÜDAHİL OLACAK
 
Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
 
Başbakanlık Merkez Bina'daki toplantı sonrası Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç açıklamalarda bulundu.
 
12 Eylül darbesiyle ilgili görülecek davaya ilişkin konuşan Arınç, '12 Eylülle ilgili dava 4 Nisanda görülmeye başlayacak. Bakanlar Kurulu da bu davaya müdahil olunup olunmayacağı ile ilgili görüşlerini belirtti. Bu davaya müdahil olunması kararı verildi' diye konuştu.

CHP MÜDAHİL OLMA BAŞVURUSU YAPACAK

CHP TBMM Grubu'ndan yapılan açıklamada, yarın Ankara Adliyesi'nde, CHP'nin 12 Eylül davasına müdahil olma talebine ilişkin başvuruyu yapacağı bildirildi. 
 
(Kaynak: T24)

Kategoriler

Güncel Gündem

Etiketler

12 eylül darbesi