Güvenlik toplantısından ateşkes çıkmadı

Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında yapılan güvenlik toplantısından PKK’ye karşı yürütülen operasyonların, kış şartlarında da kesintisiz devam etmesi kararı çıktı.

Çankaya Köşkü’nde Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan güvenlik toplantısının sona ermesinden sonra Başbakanlık’tan yapılan açıklamada “Terörle mücadele amacıyla yürütülen huzur ve demokrasi operasyonlarında son durum detaylı bir şekilde ele alınmış, Türk Silahlı Kuvvetlerinin bölücü terör örgütüne dönük operasyonlarının hız kesmeden devam etmesi kararlaştırılmıştır. Sayın Başbakanımız kış şartlarında da operasyonların kesintisiz sürdürülmesi talimatı vermişlerdir" denildi. 

Seçim tebriği

Çankaya Köşkü'nde yaklaşık iki saat süren toplantıda, seçimin büyük bir olgunlukla ve sükunet içinde gerçekleşmiş olmasından duyulan memnuniyetin dile getirildiği ve Başbakan Davutoğlu'nun, bu süreçte gösterdikleri üstün çabalardan dolayı emniyet, jandarma ve devletin ilgili tüm birimlerine tebriklerini ilettiği vurgulandı.

Kış şartlarında da operasyonlar devam edecek

Toplantıda, Suriye'de yaşanan gelişmeler, sınır ötesinde IŞİD’e karşı yürütülen operasyonlar ve koalisyon güçleri ile birlikte yürütülen harekatın ele alındığı kaydedilerek, "Terörle mücadele amacıyla yürütülen huzur ve demokrasi operasyonlarında son durum detaylı bir şekilde ele alınmış, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, bölücü terör örgütüne dönük operasyonlarının hız kesmeden devam etmesi kararlaştırılmıştır. Oramar, İkiyaka ve Dağlıca bölgelerinin terör örgütü mensuplarından temizlenmesinde sağlanan başarı ve Irak sınırı boyunca gerçekleştirilen harekatlar hakkında bilgi sunulmuştur. Sayın Başbakanımız kış şartlarında da operasyonların kesintisiz sürdürülmesi talimatı vermişlerdi” denildi. 

 

Kategoriler

Güncel Türkiye Gündem



Yazar Hakkında