Alternatif yılbaşı hediyeleri

Yeni yılı kutlamak hediyesiz olmuyor malum. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Derkenar sayfamızda sizler için alternatif yeni yıl hediyelerini derledik.

1-Hrant Dink Vakfı’nın ‘Oyunlar’ temalı ajandası: Ajandalar, akıllı telefonların ve tabletlerin hayatımıza girmesiyle eski önemini yitirmiş olabilir, alıp sonradan kullanmayı ihmal de edebiliriz; ama Hrant Dink Vakfı’nın ‘Oyunlar’ temalı ajandası, oyunların hafıza defterini tuttuğu ve oyunları birçok yönleri ile ele aldığı için bir ajandadan öte... Kitapçılardan ve sanal mağazalardan ajandayı temin edebilirsiniz.

2- Karaca’nın UNICEF yararına üretilen kahve fincanları: UNICEF’in okul öncesi eğitim projesine destek vermek, çocuklara eşit eğitim fırsatı sunmak adına geliştirilen proje çerçevesinde,  Ara Güler, Rahmi Koç, Ayşe Kulin, Müjdat Gezen, Nilüfer Yumlu, Ajda Pekkan, Latif Demirci, Kerem Görsev gibi Türkiye’nin kendi alanlarında önde gelen isimleri, tasarımlarıyla Karaca’ya destek sundular. Kahve keyfinden vazgeçmeyenler için Karaca’nın özel serisi anlamlı bir hediye.

3-Mor Çatı tişört ve takıları: Kadına yönelik şiddetle mücadele eden ve 25. yılını kutlayan Mor Çatı yararına üretilen Mor Çatı logolu broş, kolye ve tişörtleri sevdiklerinize hediye ederek, aynı zamanda bu mücadeleye de katkıda bulunabilirsiniz. Bu ürünleri, Morhipo ve Mor Çatı Dayanışma Merkezi’nden temin edebilirsiniz.

4-Spa paketleri: Çeşitli Spa merkezlerinden Spa paketleri satın alarak, sevdiklerinizin yeni yıla geçmiş yılın yorgunluğunu atarak girmesine vesile olabilirsiniz. 

5- Monopoly ‘Abba’ Versiyonu: Masaüstü oyunlarından vazgeçmeyenler ve masa oyunlarında bir klasik olan Monopoly’nin müdavimi olup bir de ABBA’nın müziğine hayran olanlar için Monopoly’nin yeni çıkan ABBA versiyonu biçilmiş kaftan. Bu sefer caddeler yerine ABBA albümlerini satın alıyor veya evler yerine stüdyolar kuruyorsunuz. İngilizce ve İsveççe bilenler, sanal mağazalardan sipariş verebilirler.

 

 

 

Kategoriler

Yaşam

Etiketler

Derkenar yılbaşı


Yazar Hakkında