Şişli’deki saldırıda yaralanan Demirci taburcu edildi

Seta Ayda Demirci ve Hagop Yakup Demirci çifti, geçen Cumartesi evlerinde korkunç bir saldırının hedefi oldu. Seta Ayda Demirci, saldırıdan yaralı olarak kurtulup taburcu edilirken, Hagop Yakıp Demirci’nin hunharca öldürülmesi, cinayetin nefret saikiyle işlenip işlenmediği sorusunu akıllara getirdi.

Hagop Yakup Demirci ve Seta Ayda Demirci, 6 Şubat Cumartesi günü Şişli Cumhuriyet Caddesi’ndeki evlerinde saldırıya uğradılar. Evdeki değerli eşyaların çalınması sonucu saldırının ilk olarak hırsızlık amacıyla düzenlendiği düşünülse de, çiftin domuz bağıyla bağlanması, akıllarda nefret cinayeti olma ihtimali oluştu. Üç kişinin saldırısına uğrayan çiftten Hagop Yakup Demirci, boğulma sonucu yaşamını yitirirken, eşi Seta Ayda Demirci saldırıdan yaralı olarak kurtuldu.

Olay yerine cinayet masası dedektifleri ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. İstanbul Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı keşiften sonra Hagop Yakup Demirci’nin cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Polis ilk yaptığı incelemede, binanın giriş kapısının kilitli olduğunu belirledi. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, saldırganların izlerine ulaşmak için çalışma başlattı.

Hastaneden taburcu edildi

Saldırının ardından hafif yaralı kurtulan Seta Ayda Demirci, edinilen bilgiye göre Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedbir amaçlı tedavi edilen Demirci, akşam saatlerinde taburcu edilerek yeğeninin yanına geçti.

Olayın failleri henüz bulunamazken saldırının hırsızlık mı yoksa nefret cinayeti mi olduğu da netlik kazanabilmiş değil.

Kategoriler

Türkiye

Etiketler

Şişli cinayet


Yazar Hakkında