'Ağrıyorsa Yaşıyorsun'' sergisi Tasarım Bakkalı'nda

Kadıköy’de bulunan Tasarım Bakkalı’nda Burak Ata ve Tolga Tarhan'ın ''Ağrıyorsa Yaşıyorsun'' sergisi açıldı. Sergi, 28 Şubat’a kadar görülebilir.

Tasarım Bakkalı Şubat ayında Burak Ata ve Tolga Tarhan'ın ''Ağrıyorsa Yaşıyorsun'' isimli sergisine ev sahipliği yapıyor. Mimar  Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim Bölümü’nde aynı atölyede çalışan iki sanatçının eserlerini bir araya getiren sergi, Ata ve Tarhan’ın geçmiş pratiklerinden bugüne, üretim süreçlerindeki kırılmaların izini sürüyor.  

Burak Ata, 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim Bölümü'nn ardından 2010 yılında altı ay Accademia di Belle Arti di Bologna'da öğrenimine devam eden sanatçı çeşitli karma sergilere katıldı. İstanbul’da yaşıyor ve çalışıyor. 

Tolga Tarhan, 1989’da İstanbul’da doğdu. 2006 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Tasarımı Bölümü’ne girdi. İki yıl bu bölümde okuduktan sonra, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim Bölümü’nde eğitimini sürdürdü. 2014 yılında öğrenci değişim programıyla Venedik Güzel Sanatlar Akademisi’ne gitti. Burada aldığı eğitim sürecinde çeşitli baskı teknikleri öğrendi. Spam Mag, Nurant Illustration Mag, Bantmag ve Sabit Fikir gibi dergilere ve fanzinlere çizimler, illüstrasyonlar ve posterler yaptı. 

''Ağrıyorsa Yaşıyorsun'', 2 Şubat - 28 Şubat tarihleri arasında Tasarım Bakkalı'nda izlenebilir.

Sanatçıların işleriyle ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız

Kategoriler

Kültür Sanat Sergi



Yazar Hakkında