17 yıllık ‘ferfecir’in ilk konseri

Metin ve Kemal Kahraman’ın 1999’da yayınlanan ferfecir albümünün ilk sahne icrası olacak konser, 20 Mayıs saat 20.30’da Şişli Kent Kültür Merkezi’nde.

Metin –Kemal Kahraman, 1999 yılında yayınladıkları ve ilgi gören, enstrümental ağırlıklı ferfecir albümünün Türkiye’deki ilk konserini 20 Mayıs saat 20.30’da Şişli Kent Kültür Merkezi’nde verecek.

Bugüne kadar daha çok popüler şarkılarından oluşan bir repertuarla dinleyici karşısına çıkan Metin-Kemal Kahraman, geçen yıl verdikleri İstanbul BKM’de Şahmaran ve Dersim’de Çeveré Hazaru konserleriyle farklı repertuarlarını da dinleyicilerine sunmaya başladılar. 20 Mayıs’taki ferfecir konseri ise ferfecir albümün Türkiye’de ilk sahne icrası olacak. 

Bülent Kılıç’ın fotoğraflarıyla 

Konserin birinci bölümünde ferfecir albüm repertuarını, fotoğraf sanatçısı APF’nin ödüllü fotoğrafçısı Bülent Kılıç’ın mülteci dramına tanıklık eden dia gösterimi eşliğinde sunacak olan Metin ve Kemal Kahraman ikinci bölümde Deniz Koydum Adını, Renklerde Yaşamak, Meyman ve Çeveré Hazaru albümlerinde yer alan eserlerini icra edecekler.



Yazar Hakkında