Karasun Mangants Çocuk Korosu’nda konser zamanı

Bakırköy Surp Asdvadzadzin Kilisesi Karasun Mangants Tıbrats Tas Korosu bünyesinde çalışmalarını sürdüren çocuk korosu, 2-3 Haziran'da konser verecek.

Bakırköy Surp Asdvadzadzin Kilisesi Karasun Mangants Tıbrats Tas Korosu bünyesinde çalışmalarını sürdüren çocuk korosu, verecekleri yeni konser için heyecanla çalışıyor. Geçen yıl kurulan koro, iki yıllık emeğini 2-3 Haziran’da Dadyan Okulu Dikran Gülmezgil Salonu’nda sergileyecek. Gazetemizi ziyaret koronun şefi Hrant Çizmeciyan, tıbrabed Aram Baronyan ile tertip heyetinden Şımavon Davulcuyan ve Klodin Ejderyan’dan oluşan heyet, konser hakkında bilgi verdi.

Provalara yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirten Hrant Çizmeciyan, koronun 14 parça seslendireceğini ve konserde küçük bir orkestranın da koroya eşlik edeceğini belirtti. 2 Haziran Perşembe günü düzenlenecek ilk konserde çocuk korosu, Ermeni okullarından öğrencilerin karşısında olacak. 3 Haziran Cuma akşamı 20.00’de başlayacak olan konser ise halka açık olacak.

10 kişiden oluşan orkestrada piyano, gitar, akordeon ve keman yer alıyor. Karasun Mangants Çocuk Korosu’nda çoğunluğunu Dadyan öğrencilerinin oluşturduğu 40 çocuktan oluşuyor. 

Kategoriler

Toplum Gençler