Agop’tan Rising Star’a süper başlangıç

TV8’de dün ekrana gelen Rising Star’da Agop Çavuşyan’ın performansı geceye damgasını vurdu.

Rising Star, dün akşam 3. bölümü ile ekrana gelen Rising Star Türkiye’de Agop Çavuşyan’ın performansı büyük beğeni topladı. Geçen hafta yapılması planlanan ancak 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle ertelenen programın son bölümünde yetenekler yarıştı. TV8 ekranlarında yayınlanan Rising Star 2016’da jüri koltuğunda İrem Derici, Yılmaz Morgül, Mustafa Sandal ve Emina Sandal yer alıyor. Yarışma formatında hangi yarışmacının üst tura çıkacağına seyircilerin akıllı telefonlarına yükledikleri ‘TV8 Yan Ekran’ adlı uygulama üzerinden verdikleri oylar belirleyici oluyor. Yarışmanın son bölümünde yarışan isimlerden birisi olan Agop Çavuşyan, aldığı %85’lik oyla hem yoluna devam etti hem de gecenin en çok oy alan ismi oldu. Seslendirdiği ‘Eylül Akşamı’ adlı parça ile jüri üyelerini etkileyen dört jürinin de oyunu alan Çavuşyan, güçlü sesiyle de izleyenleri hayran bıraktı.

Bundan sekiz yıl önce ‘İşte Star’ adlı bir TV ses yarışmasında birincilik elde eden Çavuşyan, yarışmada vaat edilen ödülü alamamış olsa da müzik kariyerine devam etti. Yıllar içinde kendine has bir hayran kitlesi edinen Çavuşyan, yarışmanın ilerleyen bölümlerinde başarılı olmak için performans sergileyecek.

Öykü Serter’in sunuculuğunu yaptığı ‘Rising Star Türkiye’ interaktif bir yarışma olma özelliği ile dikkat çekiyor. TV8’in kanalı zirveye taşıması için büyük önem verdiği yarışma Pazartesi ve Salı akşamları ekranda oluyor.

Kategoriler

Toplum



Yazar Hakkında