Açık Radyo'nun Dinleyici Destek Özel Yayını başlıyor

Bu sene 14. yılına giren Açık Radyo Dinleyici Destek Özel Yayını 25 Mart’ta başlıyor.

22 yıldır yayında olan Açık Radyo’nun 14. Dinleyici Destek Özel Yayını 25 Mart Cumartesi sabahı 10.30’da, ‘Radyo Agos’ programının ardından başlıyor. 

9 gün, 99 saat sürecek olan özel yayının bu seneki teması ‘empati, özveri, dayanışma ve destek’ olarak belirlendi. 

Kurulduğundan bu yana herhangi bir sermaye grubuna bağlı olmadan kamusal yayınını sürdüren Açık Radyo, dinleyicilerin radyo programlarına yaptığı maddi desteklerle yayın hayatına devam ediyor.  

Olağan akışını ‘Radyo Şenliği’ için her yıl 9 günlüğüne değiştiren Açık Radyo’da, bu süre boyunca bazıları programcı olan dinleyicilerin yanı sıra kültür sanat ve dünyasının önemli isimleri de konuk olarak katılacak. 

14. Özel Yayına katılacak ya da katkıda bulunacak konuk ve programcılardan bazıları şöyle; Sezen Aksu, Haluk Bilginer, Berkun Oya, Seren Yüce, Mert Fırat, Ohannes Şaşkal, Ahmet Ali Aslan, Ozan Sarohan, Barış Demirel, Entu, Kardeş Türküler, Gevende, Güzin Değişmez, mor ve ötesi, Kolektif İstanbul, In Hoodies, Ulaş Özdemir, Ceylân Ertem, Cenk Erdoğan, Cümbüş Cemaat, Bajar, Thunderbolt, Uğur Yücel, Can Yılmaz, Zafer Algöz, Cem Yılmaz...

Dinleyiciler nasıl destek olabilir?

Dinleyiciler seçtikleri programın istedikleri bir saatine destek verebiliyorlar. Yani dinleyiciler bedava dinleyebilecekleri bir yayının sürdürülebilmesi için para vererek destek oluyorlar. Bunu telefon açarak ya da radyonun internet adresinden yapmak mümkün. Bunun karşılığında ise radyo, destekçisinin adını programın başında ve sonunda anarak teşekkür ediyor.

Cumartesi gününden itibaren başlayacak olan Dinleyici Destek Özel Yayının blogunu takip etmek için tıklayın. 

Açık Radyo’ya destek olmak için tıklayın. 

Kategoriler

Güncel Basın Yaşam

Etiketler

Açık Radyo


Yazar Hakkında