Bazı kıyafetler şans getirir mi?

Büyükannesi İstanbullu olan, kendisini “çeyrek Türk” olarak gören Candy Gould insanlara giyim açısından kendilerine uygun renkleri ve tonları tavsiye ediyor, bir anlamda herkesin renk analizini yapıyor. Juliet İnan Gould ile bu ilginç sektörün inceliklerini konuştu.

(NEW JERSEY) Ekonomik, siyasi ve toplumsal yaşamın belirsiz ve karmaşık rutini içerisinde, kişisel gelişim, farkındalık yaratma, kendine zaman ayırma gibi konulara yönelen insanlar, farklı sektörlerin de ön plana çıkmasına sebep oldular. Türkçesi ‘’Renk Evi’’ olan House of Colour (HOC), bu motivasyonla ortaya çıkan bir imaj danışmanlık servisi. HOC, renkleri inceleyen ve renk analizi yapan uzmanlarla ilk İngiltere’de servis vermeye başlamış, yoğun talep üzerine, büyük şehirlerde açılan subelerle dünyaya yayılmış. Bunlardan biri de Manhattan-New York şubesi.  Candy Gould yönetimindeki “Renk Evi” şubesi sunduğu servisle önemli bir merkez haline gelmiş durumda. 

Gould, renklerin önemini ve hayatımızdaki yerini anlatmaya çalışan bir Amerikalı. Kendisini ‘’çeyrek’’ Türk olarak tanımlayan Gould, New York’un vazgeçilmezi arasına girmeye aday. Büyükannesi İstanbullu olan Gould, kişisel  renk ve stil danışmanı olarak, geçen yıl Google kadınlarına yaptığı sunum ile dikkatleri üzerine çekmişti. 

-House of Color (HOC) yani “Renk Evi” nedir?

-HOC, İngiltere’de kurulmuş, dünyanın farklı yerlerinde şubeleri olan bir imaj danışmanlık servisi. Kişisel renk, makyaj ve stil analizi konularında servis sunuyor. Ben ve kızım sahip olduğumuz Manhattan ofisinde, 2012 tarihinden bu yana hizmet vermekteyiz.

-Bu sektörde sizi özel kılan şey ne?

-“Renk Evi” (HOC), kusursuz eğitim alan danışmanlarımızın, kişiye özel küçük dokunuşlarıyla büyük farklılıklar yaratmayı amaçlıyor. Müşterilerimizden çok sık şunu duyuyoruz: “Kendim için yaptığım en eğlenceli ve hayatımı değiştiren en önemli şey.” İşte bunu sağlıyoruz.. Stüdyomuzda kendinizi keşfediyorsunuz. Bu keşif maceranızda bazen duygusal anlara tanık olabiliyoruz. Bizler, müşterilerimizle bu özel anları paylaşma ayrıcalığını yaşarken, başarmaları için, tüm potansiyellerini güçlendirmelerine yardımcı oluyoruz.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN 

Kategoriler

Güncel Yaşam



Yazar Hakkında