Beyoğlu Sineması Kartı tanıtıldı

Bir ay önce internet sitesi üzerinden Beyoğlu Sineması’nın kapatılacağını açıklayan sinema salonunun yöneticileri, 3 Temmuz Pazartesi günü Beyoğlu Sineması’nın fuayesinde düzenlenen bir toplantıyla, salonun açık kalacağını müjdelediler.

Beyoğlu Sineması yöneticileri, geçen ay, salonun internet sitesinden yapılan açıklamayla, maddi gerekçelerle sinemanın kapılarını kapayacağını duyurmuştu. Bunun üzerine sosyal medyada yoğun bir destek kampanyası başlatıldı. Sinema yazarı Cem Altınsaray’ın çabalarıyla yaygınlaşan destek çağrısı, geçici bir çözümü de beraberinde getirdi ve salonun maddi sıkıntıları aşması için ‘Beyoğlu Sineması Kartı’ adlı bir kart satışa sunuldu

100, 250, 500 ve 1000 liralık olmak üzere dört farklı kart bulunuyor. Öğrenciler için hazırlanan 100 liralık kartla 10, 250 liralık kartla 15, 500 liralık kartla 30 film, 1000 liralık kartla ise bir yıl boyunca film izlenebilecek. 3 Temmuz Pazartesi günü bilgilendirme toplantısının ardından satışa sunulan kartlar, Beyoğlu Sineması’nın resmî internet sitesinden de temin edilebiliyor.

‘Sizin sayenizde açık kalacak’

Beyoğlu Sineması yöneticilerinden Baha Serter, toplantıda yaptığı konuşmada “Cem Altınsaray bir hareket başlattı. Görüşmelerimiz oldu. O sırada Utku Ögetürk’le tanıştık. Sizlerle birlikte bu sinema açık kalacak. Sizlerin ilgisiyle sinemanın devam etmesiyle eski kurucular olarak şirketi Utku Ögetürk’e ve Cem Altınsaray’a devredeceğiz.”

Kategoriler

Kültür Sanat Sinema

Etiketler

Beyoğlu Sineması