Manisa’da bir asker üç arkadaşını öldürüp intihar etti

Manisa’da Kula Jandarma Karakolu'nda görev yapan bir er koğuşta uyuyan erlere ateş açtı. Üç asker hayatını kaybetti, üç asker de yaralandı. Er aynı tüfekle intihar etti.

Manisa’da Kula Jandarma Karakolu'nda görev yapan bir er piyade tüfeğiyle koğuşta uyuyan erlere ateş açtı. Olayda üç asker hayatını kaybetti, üç asker de yaralandı. Er aynı tüfekle intihar etti.

Olay sabaha karşı saat 03.30 sıralarında Kula Jandarma Karakolu’nda meydana geldi. Kula Devlet Hastanesi’ne ardından Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı askerlerin hayati tehlikesi bulunmuyor. 

Manisa Valiliği yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"İlimiz Kula İlçe Jandarma Komutanlığı’nda vatani görevini yapan bir jandarma erin kişisel nedenlerden kaynaklandığı düşünülen bir gerekçe ile 11.07.2017 tarihi saat 03:20'de askerlerin istirahatte bulunduğu bir anda koğuşu otomatik silahla taraması sonucu üç askerimiz şehit olmuş, üç askerimiz yaralanmıştır. Yaralı jandarma erlerin tedavileri Salihli Devlet Hastanesi’nde sürmekte olup şu anda hayati tehlikeleri yoktur. Birlikte görev yapan diğer askerlerimizin herhangi bir sağlık sorunu bulunmamaktadır. Olayı müteakiben fail jandarma er intihar etmek suretiyle hayatına son vermiştir. Olay ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır.”

Kategoriler

Güncel Türkiye

Etiketler

zorunlu askerlik


Yazar Hakkında