Malikyan’ın 50. sanat yılı kutlanıyor

Hrant Dink Vakfı, Kevork Malikyan’ın 50. sanat yılı vesilesiyle bir dizi etkinlik düzenliyor.

14-15 Ekim’de Anarad Hığutyun Binası’ndaki kutlamalar kapsamında Malikyan’ın oynadığı filmlerin gösteriminden atölyelere, panellere kadar birçok etkinlik organize edilecek. Gösterimler arasında ‘Indıana Jones and the Last Crusade’ filmi ile ‘Mind Your Language’ dizisi yer alıyor. Etkinlik kapsamında düzenlenecek ve Tül Akbal’ın moderatörlüğünü üstleneceği panele ise Yeşim Ustaoğlu ve Ayça Damgacı gibi isimler konuşmacı olarak katılacak.

Malikyan’ın rol aldığı Indiana Jones and the Last Crusade filmi, 14 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’de gösterilecek. Aynı gün saat 13.30’da ise yine Malikyan’ın rol aldığı Mind Your Language izleyiciyle buluşacak.

Kitabını imzalayacak

Hrant Dink Vakfı’nın organize ettiği kutlamalarda Kevork Malikyan, 14 Ekim Cumartesi günkü etkinliğin öğle arasında, biyografisinin konu edindiği ve 13 Ekim’de raflardaki yerini alacak olan ‘Aktör Dediğin Nedir ki’ başlıklı kitabı da imzalayacak. Tuğba Esen’in yayına hazırladığı ve Aras Yayıncılık etiketiyle okuyucuyla buluşacak kitapta Malikyan’la söyleşiler ve aktörün fotoğrafları yer alıyor.

Çocuklar için drama atölyesi

Etkinlik kapsamında sosyolog Hratch Tchilingirian, çocuklara, yakın dostu Kevork Malikyan’ı anlatacağı bir sohbet düzenleyecek. Sohbetin ardından Alican Balakın ve Kevork Malikyan’ın yönetiminde, 7-15 yaş grubuna yönelik, Türkçe-Ermenice dillerinde, yaratıcı drama atölyesi yapılacak. Etkinlik, 15 Ekim Pazar günü 11.30-13.30 arası düzenlenecek.

Mezun olduğu Tıbrevank’ta yemek

Ayrıca, 15 Ekim akşamı saat 19.30’da ise mezun olduğu Surp Haç Tıbrevank Lisesi’nde, yakın dostu Hratch Tchilingirian’ın moderatörlüğünde düzenlenecek sohbetin ardından bir yemek verilecek.

Kategoriler

Kültür Sanat Sinema

Etiketler

Kevork Malikyan