Cumartesi Anneleri'nde 90'lara dönüş: 'Son bulmasını istedik'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polisin müdahale ettiği Cumartesi Anneleri oturma eylemine ilişkin, "İzin vermedik çünkü artık bu istismarın ve kandırmacanın son bulmasını istedik. Anneliğin terör örgütünce istismar edilmesine, teröre kılıf yapılmasına göz mü yumsaydık?" dedi.

İçișleri Bakanı Süleyman Soylu, Eğitim Daire Başkanlığı Durmuş Yalçın Konferans Salonu'nda düzenleneN "104. Dönem Kaymakamlık Kursu Açılış Programı"na katıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada yaptığı konuşmada, Cumartesi Anneleri'nin 700. gösterilerini yapmak istediklerini belirterek, "İzin vermedik çünkü artık bu istismarın ve kandırmacanın son bulmasını istedik. Anneliğin terör örgütünce istismar edilmesine, teröre kılıf yapılmasına göz mü yumsaydık?" dedi.


İçişleri Bakanı Soylu, şöyle devam etti:

"Bugün terör örgütleri, bu odaklar eliyle bir başka istismar alanı peşinde koşuyorlar, anne istismarı. Yapılmak istenen çok açıktır. Annelik kavramı üzerinden bir mağduriyet oluşturup, hem teröre bir mağduriyet maskesi giydirmeye çalışıyorlar, hem de toplumu ayrıştırmaya çalışıyorlar."

Kategoriler

Genel Güncel