"Senin İçin Beyrut" konseri bu gece

Beyrut'ta yaşayan Ermeniler yararına bir yardım konseri düzenleniyor.. Konser bu Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece sabaha karşı 05.00'e yayınlanacak.

Beyrut'ta 4 Ağustos'ta  meydana gelen  şiddetli patlamanın ardından gerek Lübnan toplumu gerekse Beyrut'taki Ermeni toplumu zor günler yaşıyor. Bu süreçte Hamazkayin Batı Amerika Ofisi ve bir grup sanatçının katılımı ile Beyrut’ta yaşayan Ermeniler yararına yeni bir yardım girişimi düzenlendi. 

Cumartesi günü farklı platformlarda canlı olarak yayımlanacak konserin Türkiye saati ile başlama saati 19 Eylül Cumartesi'yi 20 Eylül Pazar'a bağlayan gece sabaha karşı 05.00. 

Konser şu pesaplardan canlı izlenebilir.

http://horizonarmtv.com/  

https://yerkirmedia.am/en/ 

https: / /www.facebook.com/hamazkayinhartag/ 

Hamazkayin Hartag Youtube kanalı, Asbarez Facebook sayfası.

Konserde dünyanın farklı ülkelerinden sanatçılar yer alacak. Sanatçılar şöyle: Ara Malikian, Serouj Kradjian, Sibil Pektorosoğlu, Andre, Ara Gevorgyan, Sebu Simonian, Jivan Gasparian, Jivan Gasparian Jr., Harout Pamboukjian, Rosy Armen, Eileen Khachadourian, Ermonia, Misha, Voice of Artsakh, Essai Altounian, Emma Petrosyan and Aramo, Emmy, Angela Amirian, The Beautified Project, Collegio Armenio Vincente Lopez Korosu. Geceye ayrıca  Garo Paylan, Gagik Gasparyan, Arsinee Khanjian – Atom Egoyan, Hovik Keuchkerian, Vigen Stepanyan ve Vahe Berberian da katkıda bulunacak.

Hamazkayin yaptığı açıklamada "Konserin temel amacı yurttaşlarımıza sadece maddi destek sağlamak değil, değil, aynı zamanda moral ve iyimserlik kazandırmaktır.  Yıkımdan sonra kendini yeniden inşa etme içgüdüsü ve davranışı, Ermeni ulusunun kaderinin ayrılmaz bir parçasıdır." ifadelerine yer verdi.

Açıklamada yardım için  https://www.hamazkayin.com/donate adresi ve 818-514-1069 nolu telefon da paylaşıldı.

Kategoriler

Diaspora / Ermenistan