Şevval Sam'ın toprak kokulu ezgileri Açıkhava'yı saracak

Karadeniz Müziği’nden arabeske, seslendirdiği tüm şarkılarda bu toprakların farklı birer rengini yansıtan Şevval Sam, ‘Toprak Kokusu’ temalı ilk solo konserinde, 29 Eylül 2012 Cumartesi gecesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşacak.

Şevval Sam, 29 Eylül 2012 Cumartesi gecesi Türkiye’nin tüm renkleriyle Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde biraraya gelecek. Halk oyunları, çeşitli dans gösterileri ve enstrümantal şovlarla bir kültür mozaiğine dönüşecek konser, saat 21:00’de başlayacak.

‘İki Tek’ albümünden parçalar

Sanatçı, “Toprak Kokusu” temalı solo konserinde müzik marketlerde yerini alan ‘II Tek’ isimli yeni alaturka albümünden de eserler seslendirecek.

“Beni bir yerlerden yakalayan her şarkının, ezginin, sözün peşinden giderim” diyen Şevval Sam, tangolar, Alaturka müzikler, Türk sanat müzikleri ve toplumumuzun bir çok kesiminin geçmişinde büyük yer tutan arabesk ve etnik türkülerle hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir müzik ziyafeti yaşatacak.

Şevval Sam:  “Ben toprakla hep iç içeyim, topraktan besleniyorum”

 “Toprağın bana değil, benim toprağa ait olduğumu biliyorum. Topraklarımızı, dünyayı cennete dönüştürmek de elimizde, cehenneme dönüştürmek de. Yaptığım iş, müziği algılayış biçimim kendi dünyamı cennete dönüştürmek üzerine kurulu. Müziğin içinde akıp gidiyorum. 'Toprak Kokusu' çok özel bir konser olacak.”

 

Şevval Sam Konseri

Konser: ‘Toprak Kokusu’

Yer: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

Tarih: 29 Eylül 2012, Cumartesi

Saat: 21:00

 

 

Kategoriler

Kültür Sanat Müzik