O alışveriş merkezinde indirim kuyruğu

Esenyurt'ta 11 Mart’ta alışveriş merkezi inşaatında çıkan yangında 11 işçi hayatını kaybetmişti. O alışveriş merkezi bugün açılıyor. Kapısında indirim kuyrukları var.

AVM'nin şantiyesinde 11 Mart'ta elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında, 3 çadırda kalan 11 işçi yaşamını yitirmişti. 3 itfaiye uzmanının ertesi gün hazırladığı raporda, ‘çadırda tek giriş kapısının olduğu, acil çıkış bulunmadığı, sünger yatakların devrilmesi üzerine tek girişin de kapandığı’ belirtilmişti.  Açılan davanın ilk duruşmasında iş yerinde güvenlik uzmanı olarak gösterilen kişinin şantiyeden çok önce ayrıldığı ve yerine iş güvenliği uzmanı olmayan birisinin getirildiği ortaya çıkmıştı.

O AVM’nin kapısında kuyruklar var

Güzelyurt Mahallesi 12. Cadde üzerindeki AVM'nin önünde dün akşam saatlerinden itibaren vatandaşlar alışveriş merkezinin indiriminden yararlanmak için kuyruk oluşturdu. Marmara Park AVM’nin kapısında 300 metrelik kuyruk oluştu.  Vatandaşlar saat 06.00’dan itibaren içeriye alınmaya başladı. İndirimli ürünleri almak isteyen vatandaşlar, birbirleri ile kıyasıya mücadele etti. 

Kategoriler

Güncel Türkiye Gündem