İlhan Cavcav'dan canlı yayında şike itirafları

Habertürk ekranlarında konuk olduğu Söz Sende'de Balçiçek İlter'in sorularını yanıtlayan İlhan Cavcav, şike itirafında bulundu.

Şike soruşturmasıyla başlayan tartışmalara değinen Cavcav, 35 yıllık başkanlık dönemine ilişkin çok tartışılacak itiraflarda bulundu.

Birisine hakemlere para verip, maç satın alıyor diye para verdiğini anlatan İlhan Cavcav, 'Meğer adam o parayla toto oynuyormu, kandırılmışız.' dedi. Bir Kulüp Başkanının kendisine para teklif ettiğini, kabul etmeyince futbolcuları satın aldığını da söyleyen Cavcav, program sunucusu Balçiçek İlter'in bu kişilerin kim olduğu yönündeki sorularına cevap veremeyeceğini belirterek, 'Futbolcuların isimlerini vermem ama ikisi de şu anda kötü durumda' diye konuştu.

Hakem satın almak için para verdim

Ben Gençlerbirliği Kulübü'ne yeni başkan olmuşum. Birinci Lig'te de tutunmak istiyoruz. TRT'de bir arkadaşımız bana dedi ki: İlhan Bey, falan maçın hakemini ben satın aldım. Kaç para, dedim. 200 liraymış. Ben 6-7 ay bu adam bizim maçları alıyor, hakemleri ayarlıyor diye bu paraları verdim. Sonradan mağlup oluyoruz, Hani sen hakemi almıştın? diye soruyorum 'Adam bizi kandırdı' diyor. Meğer adam o parayla toto oynuyormuş. Ben o zamanlar büyük paralar verdim bu iş için.

Kategoriler

Toplum Spor