Ali İsmail'in katil zanlıları yakalandı

Eskişehir'de geçen 2 Haziran gecesi Gezi Parkı eylemleri sırasında sivil giyimli bazı kişiler tarafından saldırıya uğrayan, hastaneye kaldırıldıktan sonra da 38 gün yoğun bakımda kalan ancak yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz olayında polis'in saldırıyı gerçekleştirenleri yakalamak için başlattığı yoğun çalışmalar sonuç verdi ve Korkmaz'a saldıranların tespit edilip gözaltına alındığı bildirildi.

Eskişehir'de 2 Haziran gecesi Gezi Parkı eylemleri sırasında sivil kıyafetli kişilerin saldırısına uğrayan, ardından da hastaneye kaldırıldıktan sonra tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Ali İsmail Korkmaz cinayetinde polisin zanlıları yakalayıp gözaltına aldığı belirtildi.

Soruşturmayı yürüten Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, olayın olduğu bölgedeki 2 işyerine ait 2 güvenlik kamerasını ayrıntılı olarak inceledi. İnceleme sonucunda Korkmaz'a saldıranlar tespit edildi. Bu kişilerin polis olmadığı, sivil kişiler olduğu ve bunların ayrıntılı inceleme sonucunda yakalanıp gözaltına aldındığı bildirildi. Ayrıca Korkmaz'a saldıranların incelenen kameralar sonucunda tahmin edildiği gibi eli sopalı kişiler olduğu da tespit edildi.

Kategoriler

Güncel Gündem Son Dakika