Bu konserler kaçmaz!

Yaz demek konserlerin sıklaşması demek. Önümüzdeki haftalarda İstanbul'un farklı sahneleri yine çok önemli isimleri ağırlayacak. Derkenar olarak kaçırılmaması gereken bazı konserleri derledik.

Beirut

Batı Avrupa ve Balkan müziğini kendi yorumlarıyla harmanlayan Beirut, 17 Ağustos’ta Küçükçiftlik Park’ta konser verecek. Zach Condon, Perrin Cloutier, Jason Poranski, Nick Patree, Kristin Ferebee, Paul Collins, Jon Natchez, Kelly Pratt ve Ben Lanz  çello, akordiyon, gitar, bateri, tef ve mandolin gibi birçok enstrüman ile performanslarını 17 Ağustos’ta sahnede sevenleri ile buluşturarak dinleyicilerinin kalbini yine farklı bir şekilde attıracak.

George Dalaras

Portishead

Bristol’un dünya müziğine kazandırdığı efsanevi İngiliz grup Portishead, Türkiye'de ilk konserini 20 Ağustos Çarşamba günü İstanbul'da, Küçükçiftlik Park'ta verecek.

1991 yılında Geoff Barrow ve Beth Gibbons tarafından kurulan Portishead, 23 yıllık kariyerlerine ‘Dummy’, ‘Portishead’ ve ‘Third’ gibi başyapıt albümler sığdırdı. 'Roads', 'Glory Box', 'All Mine', 'Over' gibi klasikleşmiş parçaları Beth Gibbons'un büyüleyici sesinden canlı dinlemek isteyenler için Portishead konseri yazın en özel hediyelerinden birisi olacağa benziyor.

George Dalaras

85’ten fazla solo albümü bulunan, Yunan müziğinin efsane ismi George Dalaras’ın Türkiye’de hatırı sayılır bir dinleyici kitlesi var. Rembetiko’nun yanı sıra seslendirdiği İtalyanca ve İspanyolca şarkılarla, ud, gitar, buzuki gibi çaldığı enstrümanlarla kalpleri kazanan George Dalaras konseri 29 Ağustos’ta Harbiye Açıkhava’da gerçekleşecek.

Lady Gaga

Lady Gaga İstanbul'daki ilk konserini 16 Eylül'de İTÜ Stadyum'da verecek. Lady Gaga son yılların en popüler ve nev-i şahsına münhasır isimlerinden. Göz alıcı sahne şovları ile bilinen Lady Gaga'nın piyano çalarak yaptığı şovlar ve hatta kendi şarkılarının akustik coverlarını yapması konserlerini daha cezbedici kılıyor. 16 Eylül'de Lady Gaga'nın nefis sahnesine misafir olmak istiyorsanız biletinizi şimdiden alın.

Kategoriler

Derkenar