Haftanın etkinlik çizelgesi: 9-15 Ağustos

Haftanın etkinlikleri burada.

KONSER

Dünyaca ünlü DJ’lerin sahne alacağı etkinlik Life In Color, 9 Ağustos’ta 14.30’da başlıyor. Etkinlik sırasında kullanılacak su bazlı boyalarla elektronik müzik severleri renklenecğe benzer. 

Iyeoka, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak. Nijerya kökenli Amerikalı müzisyen Iyeoka, şair ve besteci kimliğinin yanı sıra TED konuşmalarıyla ve aktivist kimliğiyle de biliniyor. Konser 9 Ağustos’ta saat 21.00’de. 

TİYATRO

'Kadınlar Erkekler İlişkiler ve Çelişkiler' oyunu 9 Ağustos 21.00’da Oda Tiyatrosu’da oynanacak. Kaan Erkam’ın yazıp oynadığı aşkla ilgili değişmeyen açmazlarla dalga geçen bu oyunda şimdiye kadar başınıza gelenlerden bir parça bulacak ve aynı zamanda kahkahalara boğulacaksınız.

Sami Berat Marçalı’nın  kolektif tiyatro projesinin ikinci bölümü olan Yarının Oyunları serisi kapsamında olan Deniz Madanoğlu’nun 'Poz' adlı oyunu ikincikat-karaköy’de 16 Ağustos saat 20.30’da izlenebilir. 

SERGİ

Gül Bolulu, Fatma Sağ Tunçalp ve Nuray Karşıcı’nın eserlerinin bulunduğu sergi 2 Ağustos 2014 gününde Büyükada Avlonitis Evi’nde açıldı ve 12 Ağustos’a kadar devam edecek. Sergideki eserler, farklı temalarda, farklı ifade dilleri kullanılarak ortaya çıkıyor ve mekanla buluşuyor.

Pera Müzesi’ndeki Kütahya Çini ve Seramikleri Koleksiyon Sergisi  Osmanlı’dan Cumhuriyet’e içecek kültürünün merkezinde yer alan kahvenin serüvenini anlatıyor.

Kategoriler

Güncel Yaşam