Haftanın etkinlik takvimi: 15 - 23 Ağustos

Haftanın etkimlikleri..

Bir Müzyenin Gözünden: Bizim Adalar

KONSER

Batı müziği ve Balkan müziklerinden etkilenen indie-rock grubu Beirut, ikinci kez İstanbul’da. Grubu 17 Ağustos tarihinde Küçükçiftlik Park’ta dinleyebilirsiniz.

Beirut

 

FESTİVAL

Siya Siyabend, Gevende, Moğollar, Altın Madalyon gibi bir çok grubun daha sahne alacağı ‘Progresif Müzik Festivali’, 16-17 Ağustos tarihlerinde Burgazada Cennet Bahçesi’nde gerçekleşecek. Festival boyunca fanzin, plak ve kaset gibi ürünler için düzenlenmiş bir takas pazarı bulunacak.

SİNEMA

Nedim Hazar’ın müzikli Adalar belgeseli “Bir Müzisyenin Gözünden: Bizim Adalar” 21 Ağustos Perşembe akşamı saat 22.00'de Büyükada Lale Sineması'nda gösterilecek.

'Adalar Biziz' Filmi - Fragman / Vassiliki Papageorgiou ve arkadaşları from Nedim Hazar Bora on Vimeo.

TİYATRO

Londra merkezli Clout Theatre Company’nin yeni projesi Feast (Ziyafet) 23 Ağustos’ta saat 20.30’da izleyicilerle buluşuyor. Yemek ve insan arasındaki ilişkiyi anlatan bu oyun, Kumbaracı50’de sahne  alacak.

SERGİ

Graffiti sanatını sokak değil de müzede bulabileceğiniz “Duvarların Dili” isimli sergi 13 Ağustos’ta Pera Müzesi’nde açıldı. Graffiti sanatının öne çıkan isimlerinin Pera Müzesi’nin duvarlarını boyayacağı bu sergi, 5 Ekim’e kadar devam edecek.