Ve Sarıgül istifa etti

Şişli Belediyesi’nde seçimden bu yana Belediye Başkanı Hayri İnönü ile Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül arasında devam eden gerginlik sonunda Sarıgül istifa etti.

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül, "Gelinen bu noktada her fırsatta belediyeyi yönetemediğinden şikayet eden Hayri İnönü'ye istediği fırsatı vermek üzere bugün itibarıyla öncelikle Şişli Belediyesi başkan vekilliği ve başkan yardımcılığı görevimden istifa ettiğimi kamuoyu bilgisine sunmak istiyorum" dedi. 

Sarıgül, Şişli Belediyesi eski başkanlık hizmet binasında düzenlediği basın toplantısında, koltuğa değil, halka bağlı bir siyasi gelenekten geldiklerini belirterek, "Gelinen bu noktada her fırsatta belediyeyi yönetemediğinden şikayet eden Hayri İnönü'ye istediği fırsatı vermek üzere bugün itibarıyla öncelikle Şişli Belediyesi başkan vekilliği ve başkan yardımcılığı görevimden istifa ettiğimi kamuoyu bilgisine sunmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Sarıgül: Üzülme oğlum

Emir Sarıgül'ün Şişli Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmesi üzerine Mustafa Sarıgül, Twitter'da şöyle yazdı:

''Üzülme oğlum, Gücünü her zaman Hakk'tan ve Halk'tan al..  Allah'ım yardımcın olsun..''

Kategoriler

Güncel Gündem



Yazar Hakkında