DEM Parti Meclis Grup toplantısını Nusaybin sınırında yapacak
DEM Parti’nin, bugün yapılacak haftalık TBMM grup toplantısı, Suriye’de devam eden çatışmalara dikkat çekmek için son dakika değişikliğiyle Suriye sınırındaki Nusaybin’e alındı.
DEM Parti, Suriye'deki son gelişmeler sonrası Salı günü Ankara'da yapacağı grup toplantısını Mardin'in Nusaybin ilçesine alındığını duyurdu. Parti yönetimi, grup toplantısının, Eş Genel Başkanlar Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan tarafından gerçekleştirileceğini açıkladı.
DEM Parti, bugün (20 Ocak) TBMM'de yapılması planlanan grup toplantısını Suriye sınırındaki Mardin Nusaybin’e almaya karar verdi. Parti tarafından yapılan açıklamaya göre; Midyat Yolu Caddesi üzerinde düzenlenecek olan yürüyüşün ardından Suriye sınırına çok yakın olan Sınır Parkı’nda grup toplantısı yapılacak.

