Agos
  • E-gazete/Arşiv
  • Bayiler
  • İletişim
  • Հայ
  • Eng
  • Ermeni Toplumu
  • Yazarlar
  • Kitap/Kirk
  • Hrant Dink
Agos Gündem Türkiye Ermenistan Dünya Yüzler/Hikâyeler İnsan+Hakları Bir Zamanlar Kültür Sanat Yaşam
Գյոզդե Քազազ

Գյոզդե Քազազ

Tahir Elçi’siz geçen bir yıl
Diyarbakır Baro Başkanı, avukat, meslek hayatını faili meçhul davaların aydınlanmasına adamış insan hakları savunucusu Tahir Elçi’nin öldürülmesinin üzerinden neredeyse bir yıl geçti. Cinayetten aylar sonra hazırlanan soruşturma dosyası üç savcının elinden geçti, dosya yerinde sayıyor.
24 Kasım 2016

Akademisyenler Cumhurbaşkanı ve YÖK'ün açıklamalarına ne diyor?
Sokağa çıkma yasaklarına karşı 'Bu suça ortak olmayacağız' başlıklı metni imzaladıkları için önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hedef alınan, ardından YÖK'ün 'gereği yapılacaktır' açıklamasına muhatap olan akademisyenler, akademinin ifade özgürlüğüyle kopmaz bağını hatırlatıyor.
12 Ocak 2016

Abdullah Demirbaş: Karınca misali, ateşe su dökmeye gideceğiz
Eski Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş, çatışma sürecini, Sur’da yaşananları, çözüm sürecinin ahvalini konuştuğumuz söyleşi boyunca, en çok umut kelimesini kullanarak, “Biz siyasiler bedel ödeyelim, yeter ki demokrasi gelişsin” diyor. Gündemin sertleştiği ve siyasi üslubun gittikçe köreldiği bugünlerde, Abdullah Demirbaş’ın diyalog çağrısına kulak verdik.
8 Ocak 2016

Agos - Haftalık Siyasi Aktüel Gazete
Copyright © 2025 Tüm Hakları Saklıdır. Agos Yayıncılık Basın Hiz. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Agos - Haftalık Siyasi Aktüel Gazete
Copyright © 2025 Tüm Hakları Saklıdır. Agos Yayıncılık Basın Hiz. San. ve Tic. Ltd. Şti.

  • Agos Gündem
  • Türkiye
  • Ermenistan
  • Dünya
  • Yüzler/Hikâyeler
  • İnsan+Hakları
  • Bir Zamanlar
  • Kültür Sanat
  • Yaşam


  • E-gazete/Arşiv
  • Bayiler
  • Ermeni Toplumu
  • Yazarlar
  • Kitap/Kirk
  • Hrant Dink
  • İletişim

    • Eng
    • Հայ