MADAĞ

TOPLUM Vartuhyan toplumdan destek bekliyor

Okullar yarına kurulan sevgi sofralarında, bu hafta sıra Topkapı Levon Vartuhyan’daydı. Vakıf Başkanı Şant Çakmakçı, okulun faaliyetleri ve vakfın bütçesine ilişkin konuştu.
TOPLUM Sahakyan’da bütçe tamam

Okullar yararına düzenlenen sevgi sofralarının ilki Sahakyan Nunyan Okulu için Samatya Surp Kevork Kilisesi’nde kuruldu.
TOPLUM Ermeni toplumunun 2015’i nasıl geçti?

Yedi yıldır beklenen Patriklik seçimi yine bir sonraki yıla kaldı, vakıf seçimlerini düzenleyen yönetmelik bu yıl da yayımlanmadı, azınlık okullarının statü sorunu ve ‘iktisadi işletme’ muamması da 2016’ya devroldu.
TOPLUM Getronagan zor günlerden geçiyor

Okullar yararına düzenlenen sevgi sofralarında sıra Getronagan Lisesi’nde. 18 Ocak Pazar günü Kumkapı Meryemana Patriklik Kilisesi’nde yapılacak olan Badarak ayininin ardından, Kazaz Amira Salonu’nda sevgi sofrası kurulacak. Madağ öncesinde Agos’u ziyaret eden Vakıf Başkanı Harutyun Ebeoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, okulun son durumu ve bütçe açığı konusunda bilgi verdi.
TOPLUM Yeşilköy Vakfı’ndan yeni yıl müjdesi

Yeşilköy madağında, ‘Halk Pazarı’ olarak bilinen ve büyük bir hukuk mücadelesiyle geri alınan mezarlık arazisine ilişkin projenin ayrıntıları ve yeni gelir kaynağı kamuoyuyla paylaşıldı.