PUTİN

GÜNCEL Kremlin: Erdoğan af diledi, Kalın: Kusura bakmasınlar dedi

Kremlin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yazdığı mektupta, "düşürülen Rus uçağı nedeniyle öldürülen pilotun ailesinden özür dilediğini ve af dilediğini” açıkladı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın açıklamasında "af dileme" yerine "kusura bakmasınlar diyorum” ifadelerini kullandı.
GÜNCEL Dağlık Karabağ'da çözüme yaklaşıldı mı?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Devlet Başkanı Serj Sarkisyan, siyasi çözümde kararlı bir ilerleme sağlanacağının vurgulandığı üç taraflı bir bildiriyi kabul etti.
GÜNCEL ‘Türk Akım’ Kafkasya’ya istikrar getirir mi?

Putin’in yeni enerji projesinin geleceği Kafkasya’da ve Türkiye-Ermenistan-Azerbaycan üçgeninde gerilimin azalmasına da bağlı değil mi? Uzmanlara, yeni bir boyut kazanan Rusya-Türkiye ilişkilerinin yanında, böyle geniş çaplı iki projeye bir anlamda ev sahipliği yapacak olan Kafkasya’nın durumunu ve geleceğini de sorduk.
GÜNCEL Bu lig çok tartışılır

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 'Yeni Sovyetler Birliği' olarak görülen 'Avrasya Birliği' projesini futbol sahalarına taşımaya hazırlanıyor. İlk etapta en az 32 takımdan oluşacak 'Avrasya Süper Ligi' iki gruba ayrılacak ve ağırlıklı olarak Rusya'dan takımlar bulunacak.