CİNAYET

GÜNCEL Gazeteci Nuh Köklü davası 27 Mayıs’a ertelendi

Geçen yıl 17 Şubat’ta Kadıköy’de kartopu oynarken bir esnaf tarafından bıçaklanarak öldürülen gazeteci Nuh Köklü davasında sanık Serkan Azizoğlu’nun müebbet hapsi istendi. Mahkeme, davayı 27 Mayıs'a ertelendi.
GÜNCEL Samatya davası sorularla kapandı

Fatih-Samatya’da Maritsa Küçük’ün öldürülmesine ilişkin dava, olay yerinde birden fazla kişinin bulunduğunun tespit edilmesine rağmen tek sanık Murat Nazaryan’a ceza verilmesiyle kapandı.
GÜNCEL Şişli cinayetiyle ilgili 8 kişi yakalandı

Şişli’deki evlerinde bağlandıktan sonra saldırıya uğrayan çiftten, Hagop Yakup Demirci’nin ölümü ve Seta Ayda Demirci’nin yaralanmasının zanlısı olduğu iddia edilen 8 kişi Trabzon’da yakalandı.
TÜRKİYE Şişli’deki saldırıda yaralanan Demirci taburcu edildi

Seta Ayda Demirci ve Hagop Yakup Demirci çifti, geçen Cumartesi evlerinde korkunç bir saldırının hedefi oldu. Seta Ayda Demirci, saldırıdan yaralı olarak kurtulup taburcu edilirken, Hagop Yakıp Demirci’nin hunharca öldürülmesi, cinayetin nefret saikiyle işlenip işlenmediği sorusunu akıllara getirdi.
GÜNCEL Diyarbakır Başsavcılığı'ndan açıklama

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi ve iki polisin öldürülmesiyle ilgili açıklama yaptı. Solmaz, çatışma nedeniyle olay yerinde keşif yapılamadığını, soruşturmanın üç Başsavcı vekili ve beş savcıyla devam ettiğini söyledi.