ZİBEÇ

TOPLUM ZİBEÇ yönetiminden toplu istifa

ZİBEÇ’e yaklaşık 10 yıldır hizmet veren ve sekiz yıldır Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Dikran Dülgeryan, 18 Kasım Cuma günü Facebook’tan yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini açıkladı. Şirinoğlu, Dülgeryan’ın istifasıyla sonuçlanan sürece ilişkin konuştu.
TOPLUM ZİBEÇ’in akademik sınıf projesi öğrencilerini bekliyor

Bu yıl 14. yaşını dolduran Zihinsel ve Bedensel Engelli Çocuklara Yardım Kolu ZİBEÇ, bugüne dek, yaşları iki ile 55 arasında değişen 94 öğrenciye kucak açarak umut oldu. ZİBEÇ şimdi de, uzman kadrosuyla hayata geçireceği akademik sınıf projesiyle hizmet alanını genişletmeyi hedefliyor.
TOPLUM ZİBEÇ’li öğrencilere kısa bir tatil

Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi bünyesinde bulunan ZİBEÇ'teki (Zihinsel ve Bedensel Engelli Çocuklar) çocuklar, Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği kamp organizasyonu ile keyifli anlar yaşadı.
TOPLUM ZİBEÇ’ten büyük hizmet

2015’le birlikte 13. yılını dolduracak olan Zihinsel ve Bedensel Engelli Çocuklara Yardım Kolu ZİBEÇ, yaşları 2 ile 55 arasında değişen 72 öğrencisini yeni projeleriyle hayata kazandırmaya devam ediyor.Yedi yıldır ZİBEÇ’in başkanlığını yapan Dikran Dülgeryan’la, kurumun çalışmaları ve toplumda bilinmeyen yönleri üzerine konuştuk.