Emre Belözoğlu PFDK'ya sevkedildi

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Trabzonspor ile oynanan Spor Toto Süper Final karşılaşmasında Zokora ile girdiği tartışma nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Maç sonrasında Zokora Belözoğlu'nun kendisine 'pis zenci' ifadesinde bulunduğunu belirtirken, Fenerbahçeli oyuncu da 'aptalca bir sözdü' diyerek doğrulamıştı.

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Trabzonsporlu futbolcu Zokora'ya yönelik sözlerinden dolayı, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) tedbirli olarak sevk edildi.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yapılan maçta bordo-mavili futbolcu Zokora'nın, Emre'nin kendisine yönelik ırkçı ifadelerde bulunduğunu belirtirken, sarı-lacivertli oyuncunun bu nedenle PDFK'ya tedbirli olarak sevk edildiği öğrenildi.

Trabzonsporlu oyuncu Zokora, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun kendisine 'pis zenci' dediğini söyledi. Emre Belözoğlu ilk etapta bu ifadeyi kullandığını doğrulasa da, dün düzenlediği basın toplantısında ise başka ifadeler kullandığını öne sürdü. 

Kategoriler

Toplum Spor Güncel Gündem