AKP - MHP görüşmesi sona erdi

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ilk tur koalisyon görüşmelerinde ikinci durak MHP'ydi. Görüşme yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM MHP Grup Salonu'nda koalisyon görüşmelerinin ilk turu kapsamında gerçekleştireceği görüşme sona erdi. 

AKP ve MHP arasında yapılacak koalisyon görüşmelerinde parti liderlerine eşlik edecek isimler erken saatlerde belli olmuştu.

Görüşmede Davutoğlu'na, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik,  AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AKP Genel Sekreteri Haluk İpek, eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AKP Milletvekili Ertan Aydın eşlik etti.

AKP ile gerçekleşen koalisyon görüşmesinde MHP heyetinde Genel Başkan Bahçeli'nin yanı sıra Genel Başkan yardımcıları Semih Yalçın ile Ahmet Kenan Tanrıkulu, Grup Başkanvekili Oktay Vural, Genel Sekreter İsmet Büyükataman ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kalaycı da katıldı. 

Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 13.00'te başladı. Bahçeli, Davutoğlu ve beraberindeki heyeti makam odasının kapısında karşıladı. Planlanandan bir saat önce başlayan görüşme yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü. 

Görüşmenin ardından açıklama yapılmadı. 

HDP'yle görüşme yarın 

Genel Başkan Davutoğlu, koalisyon turları kapsamında yarın HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile görüşecek.

Kategoriler

Güncel Gündem



Yazar Hakkında