Gezi Parkı ve Taksim Meydanı kapatıldı

Gezi Direnişi’nin üçüncü yıldönümünde Gezi Parkı’nı ve Taksim anıtı çevresini yayalara kapatıldı. Taksim Dayanışması, bugün saat 19.00’da üçüncü yıldönümü nedeniyle Gezi Parkı’nda basın açıklaması yapacağını duyurmuştu.

Gezi Direnişi’nin üçüncü yıldönümünde Gezi Parkı’nı ve Taksim Anıtı çevresi polis barikatları ile çevrilerek yaya trafiğine kapatıldı. Taksim Meydanı’na çıkan yollarda çevik kuvvet ekipleri bulunuyor.

Taksim Dayanışması, geçen hafta başında Gezi Direnişi’nin üçüncü yılı kapmasında bugün saat 19.00’da Gezi Parkı’nda basın açıklaması yapılacağını duyurmuştu.

Gece saatlerinde parkın çevresine yüzlerce polis barikatı yığıldı. Polis barikatları ile öğle saatlerinde Gezi Parkı ve Taksim anıtı çevresini yaya girişlerine kapandı.

Gezi Parkı, Taksim Anıtı ve Atatürk Kültür Merkezi çevresinde TOMA’larla birlikte çevik kuvvet ekipleri ve otobüsleri bulunuyor. Taksim Meydanı’na çıkan birçok sokakta da çevik kuvvet ekipleri ve otobüsleri yerleşmiş durumda. İstiklal Caddesi’nde ise TOMA’lar ve çevik kuvvet otobüsleri var.

 

Kategoriler

Güncel Türkiye Gündem



Yazar Hakkında