Bezciyan Ermeni Okulu’nda çifte kutlama

Kumkapı Bezciyan Ermeni Okulu, Okuma Bayramı ve Dünya Tiyatrolar Günü kapsamı altında iki etkinlik düzenledi. Öğrenciler bu etkinlikler kapsamında gösteriler hazırladılar, eğlendiler.

Bezciyan Ermeni İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencileri okuma bayramını kutladılar. 28 Mart Salı günü okulun salonunda düzenlenen gösteriye öğrencilerin velileri katıldı. Okul müdürü Talin Nayir gelen herkese teşekkürlerini iletti. Birinci sınıf öğrencileri hazırladıkları gösterileri sahnelediler ve dönem boyunca öğrendikleri bilgileri gösterme fırsatı buldular.           Gösterilerin ardından okulun öğretmenlerinden Karin Afacan gösterilerde emeği geçenlere teşekkür etti ve öğrencilere Ermenice okumayı ve yazmayı öğrettiği için mutlu ve gururlu olduğunu belirtti. Talin Nayir gösterilerde emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti. Gösteri öğrencilere okuma diplomalarının dağıtılmasının ardından sona erdi.

Dünya Tiyatrolar Günü kutlandı

Bezciyan Ermeni Okulu’nda Dünya Tiyatrolar Günü kutlandı. 28 Mart Salı günü ‘Hayattan Kesitler’ konu başlığı altında ‘Oksen ile Horopik’ten Mektuplar’, Hagop Baronyan’dan ‘Adabımuaşeretin Zararları’  ve ‘Noktalar’ adlı oyunları sergilediler. Ayrıca 6. sınıf öğrencileri öğretmenleri Karin Attaroğlu, Karolin Ezikoğlu ve Lerna Yeğyazaryan’ın önderliğinde bir oyun sahnelediler ve oyun büyük bir keyifle izlendi.

Kategoriler

Toplum Okullar

Etiketler

Bezciyan