Açık Radyo kurucularından Cem Madra hayatını kaybetti

Cem Madra'nın ölüm haberini Açık Radyo Twitter hesabından duyurdu. Cem Madra için 6 Mayıs Cuma günü Zincirlikuyu Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlenecek.

Açık Radyo, paylaşımında “Radyomuzun kurucularından, programcımız, dostumuz, etnolog, belgeselci ve kütüphaneci Cem Madra’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Açık Radyo’ya sayısız katkıda bulunmuş olan dostumuzun ailesine, tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Açık Radyo'nun internet sitesinde de "Açık Gazete ve Bosna Savaşı sırasında yaptığı Bosna Günlüğü programı başta olmak üzere Açık Radyo'ya sayısız katkıda bulunmuş olan dostumuzun ailesine, tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Açık Radyo kurucularından yazar ve akademisyen Ömer Madra ve Tanju Tam Madra'nın oğlu Cem Madra, “Sulukule’nin Son Günleri” belgeseline imza atmıştı.

Açık Radyo'dan yapılan açıklakada "Cem Madra'nın cenazesi için Cuma sabahı 11.00'de Zincirlikuyu Mezarlığı içindeki camide toplanıyoruz. Cenaze 12.00'de kılınacak namazın ardından aile kabristanına defnedilecektir" denildi.

Kategoriler

Güncel