DEM Parti'nin İstanbul adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni

DEM Parti'nin İBB Eş Başkan adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni oldu. Partinin resmî İBB adayı ise Meral Danış Beştaş olarak belirlendi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde gösterecekleri adayların bir kısmını açıkladı. Parti binasında açıklama yapan parti sözcüsü Ayşegül Doğan, partinin 16 büyükşehir, 40 il ve 3 ilçe belediye eş başkan adaylarını açıkladı. 

DEM Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Eş Başkan adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni oldu. Partinin resmî İBB adayı ise Meral Danış Beştaş olarak belirlendi. Oy pusulasında Beştaş'ın adı yer alacak. 

Diyarbakır'da Ayşe Serra Bucak Küçük - Doğan Hatun, Mardin'de Devrim Demir - Ahmet Türk, Va'da Neslihan Şedal - Abdullah Zeydan yarışacak. 

Doğan, adayları açıkladıktan sonra "Kaybettirmek ya da kazandırmak seçeneklerine sıkıştırılamayacak kadar güçlü ve tecrübeli bir siyasi hareketiz. Kimseye rest veya jest yapmıyoruz. Her şeyi şeffaf şekilde ortaya koyuyoruz. Bir parti kendini güçlü hissetsin diye değil, halklar kendini daha güçlü ve barış halinde yaşasın diye mücadele ediyoruz"dedi.

Kategoriler

Güncel