Pangaltı Mıhitaryan'da çözüm: Okul yönetimi iki müdürle yola devam ediyor

Pangaltı Mıhitaryan Ermeni Okulu'nda yönetim kurulu, Lise Müdürü Eva Orakyan ve Ortaokul Müdürü Elda Karagözyan ile devam etmeye karar verdi. Geçen ay yönetim, yaşanan görüş ayrılıkları üzerine iki müdürün sözleşmelerinin yeni dönemde yenilenmemesi kararı almış, öğrenci ve velilerin tepkileri ile karşılaşmıştı. Uzun süren değerlendirme sürecinin ardından yönetim iki müdürle yola devam kararı verdi.

Pangaltı Mıhitaryan Ermeni Okulu'nda Lise Müdürü Eva Orakyan ve Ortaokul Müdürü Elda Karagözyan'ın sözleşmelerinin yeni dönemde yenilenmemesi kararı alan okul yönetimi, öğrenci ve velilerin tepkileri ile karşılaşmıştı. Yönetim ise müdürleri görevden almak gibi bir niyetleri olmadığını eski Tıbrevank Müdürü Armen Saruhanyan'ın kurucu üye yardımcısı olarak göreve gelmesi üzerine müdürlerin tepki gösterdiğini bu yüzden sözleşme yenilememe yolunu tercih ettiklerini belirtmişti.

Edindiğimiz  bilgilere göre yönetim kurulu uzun süren  bir değerlendirme süreci ve öğretmenler ile yapılan görüşmelerden sonra iki müdürle yola devam etme karara  aldı. 

Kategoriler

Toplum