Gazeteci Yıldız Tar hakkında tahliye kararı

18 Şubat’ta HDK soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve ardından tutuklanan Kaos GL Genel Yayın Yönetmeni, gazeteci ve LGBTİ+ aktivisti Yıldız Tar, 101 günlük tutukluluğunun ardından tahliye oldu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın HDK hakkındaki başlattığı soruşturma kapsamında 18 Şubat Salı günü ev baskınlarıyla gözaltına alınan ve ardından tutuklanan Kaos GL Genel Yayın Yönetmeni, gazeteci ve LGBTİ+ aktivisti Yıldız Tar, 101 günlük tutukluluğunun ardından tahliye oldu.

Tahliye kararının verildiği ancak henüz sisteme düşmediği öğrenildi. Karar avukatlara tebliğ edildikten sonra akşamüstü tahliyesinin gerçekleşmesi bekleniyor.  İlke TV’nin haberine göre Yıldız Tar’ın ailesi 15:00 civarı Yıldız Tar’ı karşılamaya gidecek.

Kategoriler

Genel

Etiketler

Yıldız Tar