ÖZCAN YENİÇERİ

GÜNCEL Yeniçeri: ‘Ankara’daki okulda Ermeni Soykırımı anlatılıyor’

Ankara’da Türkiyeli çocukların da eğitim gördüğü Fransız Okulu’nda okutulan ders kitaplarında, Ermeni Soykırımı’nın anlatıldığı öne sürüldü. Okulda 1915’in anlatıldığına dair kitap ve müfredatın belgelerinin elinde olduğunu iddia eden MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, konuyu soru önergesi olarak TBMM’de gündeme getirdi.
GÜNCEL Darbeleri Araştırma Komisyonu Demirel'i dinleyecek

TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu, bugün evinde ziyaret edeceği eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e sorulacak soruları kısıtlı tutma kararı aldı. BDPli Sırrı Süreyya Önder, 'Her soruyu sormalıyız. Ben her şeyi sorarım. Yanlış bir şeyi söylerse de bu böyle değil, yalan söylüyorsun derim' diye itiraz ederken MHPli Özcan Yeniçeri ise, 'yargılama sorgulama değil algılamaya gidiyoruz' diye konuştu.
GÜNCEL BDP yeni anayasada eşcinsel evliliğe izin verilmesini istedi

BDP, yeni anayasada eşcinsel evliliğe izin verilmesi için teklif verdi. Teklife AK Parti, MHP ve STK`ların refleksi 'ahlaksızlık' ve 'sapkınlık' şeklinde oldu. Hukuksal Bakış Derneği Başkanı Av. Turgay Balaban, 'eşcinsel birliktelikler normal olmayan, özendirilmemesi gereken ancak aynı zamanda toplumca kınanmaması da gereken anormal bir yaşam tarzıdır' dedi.