Van – Yerevan uçak seferleri Nisan’da başlıyor

Bu yıl Ermenistan'ın başkenti Yerevan’da düzenlenen 12. Kafkas Turizm fuarında (CTS 2013) açılış konuşmasını yapan Türk firması World Wide Travel Service’in sahibi Cengiz Kellekçi yaptı. Kellekçi, Nisan ayında Borajet aracılığıyla Van – Yerevan – Van uçak seferlerinin başlatılacağı haberini de verdi.

Ermenistan'ın başkenti Yerevan'da 1-2 Mart 2013 tarihlerinde düzenlenen CTS 2013 Uluslararası Turizm Fuarı'nın açılış konuşmasını yapan World Wide Travel Service sahibi Cengiz Kellekçi fuar katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

12.nci kez turizmcileri buluşturan CTS 2013 Uluslararası Turizm Fuarı; Kafkasya’da turizmin gelişimi ve turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması amacıyla gerçekleştiriliyor. Fuara Ermenistan ve Dağlık Karabağ, Türkiye, Gürcistan, Yunanistan, Mısır, Arjantin ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden olmak üzere 75’in üzerinde turizm firması katıldı.

CTS 2013 fuarında Türk firmasına büyük ilgi

TÜRSAB Yönetim Kurulu üyesi ve World Wide Travel Service seyahat acentesi sahibi Cengiz Kellekçi ise Erivan'da düzenlenen CTS seyahat fuarında yaptığı konuşması ile ilgi odağı oldu.

Fuar açılışında Ermenistan Ekonomi Bakanı, Yerevan Vali Yardımcısı, Arjantin büyükelçisi, Gürcistan Büyükelçisi, ASTA Ermenistan Başkanı, Ermenistan Seyahat Acentaları Birliği başkanı, Yunanistan Seyahat Acentaları Birligi 2.başkanı, Amerikan USAID firmasının üst düzey yöneticileri, Ermenistan Seyahat Acentaları yetkilileri, Gürcistan seyahat acentaları birliği ve üyeleri olmak üzere üst düzey katılım gerçekleşti.

Borajet'in Van-Yerevan seferleri iki ülkenin turizm ilişkilerini güçlendirecek

12. CTS Uluslararası Turizm Fuarı'nın son derece profesyonel düzenlendiği ve katılımcılar açısından verimli geçtiğini belirten World Wide Travel Service firmasının sahibi Cengiz Kellekçi turizmhaberleri.com’a yaptığı açıklamasında; “ülkemize özellikle firmamıza ve şahsıma çok büyük ilgi vardı. Açılışta yaptığım konuşmada Türkiye’de Ermeni ve Gürcü misafirleri her zaman ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirttim ve ayrıca Nisan başında başlayacak olan Borajet in Van-Yerevan-Van uçuşlarıyla ilgili bilgi verdim” dedi.

Bölgenin turizm gelişiminde aktif rol alacaklarını belirten Kellekçi şunları söyledi;  “Worldwide Travel Services olarak çalışmakta olduğumuz ülke kategorilerine Ermenistan ve Gürcistan i eklemekten dolayı son derece mutluyum.  Tabii ki fuar açılışında bu görüşlerimizi aktarmak üzere konuşma fırsatını bana tanıyan Ermenistan Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Simon Haçaturyan, ASTA Amerika başkanı Yeghishe Tanashyan'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu gurur hepimizin diye düşünüyorum “ şeklinde konuştu.

Worldwide Travel Services seyahat Acentesi sahibi Cengiz Kellekçi firmalarının, 3800’ü aşkın profesyonel turizmci üyesiyle 10 yıllık bir organizasyon olan ve Türkiye'nin en aktif turizm networkü olarak gösterilen  “TURGÖN, Turizm Gönüllüleri Platformu “ üyesi olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti.

06 Mart 2013 Çarşamba - NİLGÜN ATAR-TURIZMHABERLERI.COM